despre noi

CARGO TRANS S.R.L. este o societate comercială cu capital privat înfiinţată în anul 2004 având ca obiect de activitate expediţia şi transportul de mărfuri în regim intern si internaţional. Societatea a fost constituită promovând atât personal cu experienţă de peste 10 de ani în domeniu, cât şi personal tânăr. Cu alte cuvinte am încercat să îmbinăm profesionalismul primilor cu flexibilitatea celor din urmă. De-a lungul existenţei firmei noastre am reuşit să atragem de partea noastră colaborarea a peste 300 de societăţi de transport şi 50 de producători.

Fiind un furnizor de transporturi și logistică, CARGO TRANS a dezvoltat o strategie ce se bazează pe un obiectiv major – o rețea puternică și de încredere pe care clienții să o poată folosi și pe care să se poată baza. Astfel legătura cu clienți noștri, este realizată de o echipă cu experiență în logistică care îi consiliază și le pot oferii soluții profesionale si de calitate. Rețeaua noastră este compusă în prezent din cinci locații – Câmpia Turzii, Cluj Napoca, Arad, Covasna, București.

Printre clienţii noştri se numără companii de renume precum Mechel, Monte Bianco, RAGT Semences, Arabesque, SW Umwelttechnik Romania, Sawa, Madeco, Clar, Ambro, Transcarpatica, Nitu International, RTD Trading și Antares România.

Societatea noastră efectuează numeroase transporturi interne pe toate rutele interne putând să vă punem la dispoziţie camioane de 20 to pentru efectuare de transport intern pentru toate direcţiile, flota pe care o coordonam este de 50 - 60 camioane zilnic. Toate camioanele pe care le punem la dispoziție sunt asigurate CMR si au toate autorizatiile și atestatele prevăzute de legislația în vigoare.

Societatea noastra dispune de un depozit de 400 mp, dotat cu motostivuitor, transpaleta si masina de infoliat oferind servicii de depozitare, manipulare si infoliere combinate cu servicii de transport a marfurilor. Deasemenea societatea noastra ofera si posibilitatea de depozitare a europaletilor.

Având în vedere cele prezentate putem spune despre Cargo Trans că este un important prestator de servicii din domeniul transporturilor, logisticii si totodata, un partener serios pentru dumneavoastra.

Promtitudinea şi calitatea  serviciilor oferite au facut ca societatea noastră să crească de la an la an.

cifra afaceri cargo trans

Pentru orice altă informaţie vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la numerele:
- telefon/fax +40 264-366051/+40 264-368727;
- mobil:+40 751-049699/+40 745-604018;
- email: office@cargotrans.com.ro, cargo.trans@yahoo.com.

servicii transport

transport cargo

Compania Cargo Trans va ofera servicii de transport intern pentru marfuri generale si marfuri periculoase (ADR) utilizand mijloace de transport intre 3.5 to si 22 to si volume intre 35 mc si 100 mc.

citeste mai mult
cerere cotatie transport
Copyright 2012 Cargo Trans