despre noi

CARGO TRANS S.R.L. este o societate comercială cu capital privat înfiinţată în anul 2004 având ca obiect de activitate expediţia şi transportul de mărfuri pe rute interne și internaţionale. Oferim servicii de transport marfă atât pentru mărfuri generale în regim normal cât și pentru mărfuri speciale - transporturi agabaritice, utilaje. Societatea a fost constituită promovând atât personal cu experienţă de peste 10 de ani în domeniu, cât şi personal tânăr. Cu alte cuvinte am încercat să îmbinăm profesionalismul primilor cu flexibilitatea celor din urmă. De-a lungul existenţei firmei noastre am reuşit să atragem de partea noastră colaborarea a peste 3000 de societăţi de transport şi 500 de producători.

Fiind un furnizor de transporturi și logistică, CARGO TRANS a dezvoltat o strategie ce se bazează pe un obiectiv major – o rețea puternică și de încredere pe care clienții noștri o pot folosi și pe care se pot baza. Astfel legătura cu clienți noștri, este realizată de o echipă cu experiență în transport și logistică care îi consiliază și le pot oferi soluții profesionale si de calitate.

Printre clienţii noştri se numără companii de renume precum Electrolux Romania, Electrolux Ungaria, Electrolux Polonia, Con-a Production, ASA Cons Romania, Saint Gobain Construction Products Romania, Dedeman, Monte Bianco, RAGT Semences, Hunnebeck Romania, Mairon, Macofil, Simbeton, Carlsrom Beverage, Simcor Var, Clar, Recon, Expur, Prestige Transilvania,etc..

Societatea noastră efectuează transporturi pe rute interne si externe, pune la dispoziţie camioane de 20 tone din flota coordonata, care este, in medie, de 20-30 camioane zilnic. Toate camioanele puse la dispoziție sunt asigurate CMR si au toate autorizatiile și atestatele prevăzute de legislația în vigoare.

Firma noastra presteză și servicii anexe TRANSPORTULUI AGABARITIC oferind consiliere în organizarea acestor transporturi precum și însoțirea acestora în funcție de normele legale cu una sau mai multe mașini de insoțire echipate cu girofare și autorizate CNAIR.

Avem in dotare camioane cu care putem transporta atat utilaje grele (escavatoare, vole, combine, etc) cât și prefabricate din beton cu lungimi de până la 35m și greutate de până la 70to. Vă punem la dispozitie mașinile de însoțire echipate corespunzător și cu personal calificat și autorizat gata să vă consilieze în vederea efectuări în siguranță a transporturilor.

Societatea noastra dispune de un depozit de 400 mp, dotat cu motostivuitor, transpaleta si masina de infoliat oferind servicii de depozitare, manipulare si infoliere combinate cu servicii de transport a marfurilor. Deasemenea societatea noastra ofera si posibilitatea de depozitare a europaletilor.

Având în vedere cele prezentate putem spune despre Cargo Trans că este un partener serios pentru dumneavoastra în domeniul transporturilor, logisticii. Promtitudinea şi calitatea serviciilor oferite au facut ca societatea noastră să crească de la an la an.

Promtitudinea şi calitatea  serviciilor oferite au facut ca societatea noastră să crească de la an la an.

cifra afaceri cargo trans

Pentru orice altă informaţie vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la numerele:
- Mobil: +40 751-049699/+40 745-604018
Email: office@cargotrans.com.ro, cargo.trans@yahoo.com.

servicii transport

transport cargo

Compania Cargo Trans va ofera servicii de transport intern pentru marfuri generale si marfuri periculoase (ADR) utilizand mijloace de transport intre 3.5 to si 22 to si volume intre 35 mc si 100 mc.

citeste mai mult
cerere cotatie transport
Copyright 2012 Cargo Trans