Servicii transport

Transport rutier intern

Compania Cargo Trans va ofera servicii de transport intern pentru marfuri generale si marfuri periculoase (ADR) utilizand mijloace de transport intre 3.5 to si 22 to si volume intre 35 mc si 100 mc.
- Acoperim in proportie de 100% toate localitatile de pe teritoriul Romaniei

Transport rutier international

Cargo Trans va ofera servicii de transport international :
- Transport camioane complete pe intreg teritoriul Comunitatii Europene, atât import cât şi export
- Transport partiţii de marfă in regim de grupaj sau camioane consolidate in Europa, spre sau din Romania

Depozitare & Manipulare

Dorind sa ofere o gama completa de servicii logistice Cargo Trans dispune de un depozit de tranzit de 400 mp. Depozitul este dotat cu transpaleta si motostivuitor avand posibilitatea de depozitare şi manipulare combinate cu servicii de transport. Depozitul fiind dotat cu masina de infoliate la cererea clientilor putem sa infoliem paletii de marfa.

Transport agabaritic

Cargo Trans va ofera servicii de transport agabaritic pe teritoriul Romaniei, începand de la utilaje agricole,de constructii,structure metalice,prefabricate din beton etc ,cu camioane si personal echipat si instruit special pentru acest tip de transport.

Avem in dotare camioane cu care putem transporta atat utilaje grele (escavatoare, vole, combine, etc) cât și prefabricate din beton cu lungimi de până la 35m și greutate de până la 70to. Vă punem la dispozitie mașinile de însoțire echipate corespunzător și cu personal calificat și autorizat gata să vă consilieze în vederea efectuări în siguranță a transporturilor.

despre noi

CARGO TRANS S.R.L. este o societate comercială cu capital privat înfiinţată în anul 2004 având ca obiect de activitate expediţia şi transportul de mărfuri pe rute interne și internaţionale.

Oferim servicii de transport marfă atât pentru mărfuri generale în regim normal cât și pentru mărfuri speciale - transporturi agabaritice, utilaje. Societatea a fost constituită promovând atât personal cu experienţă de peste 10 de ani în domeniu, cât şi personal tânăr.

citeste mai mult
cerere cotatie transport
Copyright 2012 Cargo Trans